De elektrische bolderkar wordt geborgen na het ongeval op de spoorwegovergang in Oss.
Volledig scherm
De elektrische bolderkar wordt geborgen na het ongeval op de spoorwegovergang in Oss. © ANP

Grootste kinderopvang van Nederland laat Stint nog langer staan

DOETINCHEM/ WESTERVOORT - Kinderen die worden opgevangen op één van de locaties van Humanitas worden tot nader order niet vervoerd in elektrische bolderkarren van het merk Stint. De grootste kinderopvangorganisatie van Nederland wil er eerst zeker van zijn dat het gebruik van de voertuigen 100 procent veilig is.

13 reacties

 • Bert

  3 jaar geleden
  Bijzonder onsmakelijk Gelderlander om deze foto boven het artikel te zetten. Het bloed van de overleden kindjes zit nog aan de bak. Waarom deze foto?
 • Appeltje

  3 jaar geleden
  12 jaar zorgeloos rijden valt weg tegen 1 ongeluk ?Nu worden ze met de auto weggebracht, want dat is veiliger. Tuurlijk, droom lekker verder.
 • Dion

  3 jaar geleden
  Een jetski of crossmotor heeft ook een dodemansknop, waarom had dit ding er geen? En waarom kon het contact niet worden uitgezet? Ook was er al eerder voorgekomen dat het gas bleef hangen las ik, hoe kunnen ze dan blijven doorrijden?En had het ding dan ook geen handrem? 
 • Bozo

  3 jaar geleden
  Het leven van 10 kinderen en begeleider hangt af van 1 remkabeltje, 1 nippeltje...in een open bak zonder bescherming...
 • Natalie

  3 jaar geleden
  100% veilig, wat een onzin. Dat bestaat namelijk niet.Wie zegt dat die eigen auto dat is? Met tien kinderen te voet onderweg, hoe houdt 1 persoon er tien in de gaten?Ja het is erg, het is meer dan tragisch maar om zonder dat we het hoe en wat weten een voertuig de schuld te geven en ze allemaal te boycotten....Dan moeten we alle voertuigen, inclusief treinen en vliegtuigen laten staan. Geen van alle 100% veilig. 

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek