De Geldmaat aan de Raadhuisstraat is ‘tijdelijk buiten gebruik’.
Volledig scherm
PREMIUM
De Geldmaat aan de Raadhuisstraat is ‘tijdelijk buiten gebruik’. © DG

Grote irritatie over weigerende geldautomaten in hartje Doetinchem: ‘Dit is de vierde die niet werkt’

DOETINCHEM - Er is grote irritatie over kapotte geldautomaten van Geldmaat in hartje Doetinchem. Sinds vorige week vrijdag is het in en rond de binnenstad een zoektocht voor mensen die contant geld willen hebben.

32 reacties

 • Ben Jansen

  5 maanden geleden
  ,@Elbert Jansen Jij schrijft dat stilstand achteruitgang is? Er is altijd nog een reële kans dat banken failliet gaan. Zoals in 2008 bijna het geval was. De betrokken banken zijn toen gered met 10 tallen miljarden belasting geld over de ruggen van de burgers. Opheffing van geldautomaten houdt dan in dat jij en iedereen niet meer kunnen beschikken over eigen geld. Dat is pas STILSTAND. Kijk eens naar Cyprus 2013. Ieder voordeel heb zijn nadeel. Zoiets.
 • Ben Jansen

  5 maanden geleden
  Steeds minder geldautomaten wil ook zeggen steeds moeilijker over je eigen geld beschikken. Met het risico dat bv bij (dreigend) faillissement van banken je niet meer jouw bank(spaar)rekening kunt leeghalen. Zie ook de bankencrisis van 2009 en Cyprus 2013. Ik denk dat dit onderdeel is van het contantgeld ontmoedigingsbeleid is van de banken. Jaja pinnen mag....Dat heeft dus ook een groot nadeel tzt. Dusss: Boer pas op je kippen.
 • J. Larsen

  5 maanden geleden
  Eerst de plofkrakers met Audi’s aanpakken - want denkt u aan risico voor mensen en gebouwen. Natuurlijk weet de banken van lege automaten ,maar Brinks heeft geen chauffeurs ( betalingskwestie en US firma). Over de grens is pinnen mogelijk - tot en met de plofkrakers komen. Raar wereld eh ?
 • Merel Van Gelder

  5 maanden geleden
  Was in zevenaar ook al, een uur lopen zoeken en alle automaten defect
 • frank jansen

  5 maanden geleden
  Afschaffen die geldautomaten. Iedereen aan de bitcoins. Hoe sneller hoe meer de mijn in waarde stijgen.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem