Volledig scherm
Frank Wissink. © CDA

Heemraad Frank Wissink: 'Mijn werk bij het waterschap is nog niet af'

STOKKUM/ DOETINCHEM - Frank Wissink (58) is opnieuw verkozen tot lijsttrekker van het CDA voor de verkiezingen bij Waterschap Rijn en IJssel. Wissink, die woont in Stokkum, is sinds 2015 heemraad bij dit waterschap en wil zijn werk graag voortzetten.

,,Ik ben vereerd om door de leden nogmaals te zijn verkozen tot lijsttrekker’’, aldus Wissink. ,,Mijn werk bij het Waterschap Rijn en IJssel is nog niet af. Er liggen de komende jaren grote uitdagingen op het gebied van waterveiligheid en het klimaat. Ik kijk er uit om samen met andere CDA-kandidaten een mooi verkiezingsresultaat te bereiken, en zo nog meer mooie dingen te kunnen realiseren.”

20 maart

De verkiezingen voor het waterschap Rijn en IJssel zijn gelijk met de verkiezingen voor Provinciale Staten op woensdag 20 maart 2019.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek