Henri George de Moïze-Chateleux
Volledig scherm
PREMIUM
Henri George de Moïze-Chateleux © Jan Ruland van den Brink

Henri wil de ‘corona-aanhangwagen’ weg hebben: ‘Ik leef als enige uit gezin van 8’

DOETINCHEM - Henri George de Moïze-Chateleux probeerde als raadslid een aanhangwagen van Kees Faasse met coronateksten weg te krijgen. Dat mislukte, maar de Doetinchemmer strijdt verder. ,,De stelligheid waarmee Faasse dingen beweert, stoort me.”

14 reacties

 • Feitje

  2 jaar geleden
  Ik vraag me af waarom mijn eerdere bericht niet wordt geplaatst??Deze man liegt alles aan elkaar en als je hier iets over wordt gezegd pleegt de krant censuur?? Heel apart. 
 • JJJ

  2 jaar geleden
  Juist de streng gelovigen zijn tegen vaccinatie en gevaar voor de algehele volksgezondheid. Vaccineren moet in bepaalde gevallen verplicht worden.
 • wim

  2 jaar geleden
  Koekoek, het is een ideeele uiting en die cathegorie valt ook onder reclame.Het maakt overigens niet uit of het commercieel is of niet.Het gaat er om of deze uiting visueel waarneembaar is.
 • Uw Buurman

  2 jaar geleden
  De beste aanval als politicus tegen standpunten waar je je niet in kan vinden,is niet censuur maar het uitdragen van een boodschap gezonde tegenargumenten. 
 • Uw Buurman

  2 jaar geleden
  Dit is geen commerciële reclame, en als dat het was, was het net zo niet verboden als op alle aanhangwagens waar "Boels" of "Boedelbak" op de huif staat.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek