De vaten van Rutgers Milieu die opgeslagen staan aan de Voltastraat in Doetinchem. Foto: Theo Kock
Volledig scherm
PREMIUM
De vaten van Rutgers Milieu die opgeslagen staan aan de Voltastraat in Doetinchem. Foto: Theo Kock © theo kock persfotografie

Honderden gifvaten van failliet bedrijf in Doetinchem komen tijdelijk in mega-containers

DOETINCHEM - De gemeente Doetinchem gaat de honderden vaten vol giftig blusschuim van Rutgers Milieu opslaan in een of twee mega-containers. Met die tussenoplossing wint de gemeente tijd ter overbrugging van een juridische strijd over de kosten voor het verwijderen van de vaten. 

4 reacties

 • feitenchecker

  1 jaar geleden
  Zo, probleem opgelost, aldus de wethouder.
 • Jasper

  1 jaar geleden
  En dan is hij ook nog Bevelvoerder bij de brandweer in de gemeente Doetinchem, tja!
 • Joris

  1 jaar geleden
  De burger betaald voor de troep die de sjacheraar Rutgers achterlaat op het terrein, want van een zogenaamde 'kale kip' valt niets meer te plukken. Je vraagt je toch af hoe zo'n 'ondernemer' dat aantal zo laat oplopen ?Misschien moet er maar eens gekeken worden wat de kosten zijn voor reiniging en daarna deze IBC's voor een redelijke prijs verkopen ( € 30,- bijvoorbeeld).Dan zullen de uiteindelijke kosten beduidend lager uitvallen dan al die gerechtelijke kosten.1.300 huishoudens kunnen dan water opvangen om hun grond te besproeien in droge tijden !!
 • Ger Ra

  1 jaar geleden
  Betaal de rekening voor een gedeelte van de grote vrijstaande woning die in bezit is van de oprichter en veroorzaker, en maak gebruik van loonbeslag maar leg het niet bij de burgers neer.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek