Blend 61 in Winterswijk moet het aantal plekken voor gasten meer dan halveren als gevolg van de nieuwe coronamaatregelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Blend 61 in Winterswijk moet het aantal plekken voor gasten meer dan halveren als gevolg van de nieuwe coronamaatregelen. © Jan Ruland van den Brink

Horeca vreest nekslag door nieuwe coronamaatregelen: ‘Kloten, natuurlijk’

DOETINCHEM/ WINTERSWIJK - De horeca moet weer aan de slag als gevolg van de nieuwe coronamaatregelen. En daar baalt men flink van. Er wordt gesproken van ‘een domper’ en 'desastreuze maatregelen’. ,,Dit kan veel horeca de kop kosten”, zegt de Doetinchemse horeca-ondernemer Robby Welling.

8 reacties

 • Ronald

  2 jaar geleden
  Blij dat ik 5 km van de Duitse grens woont. Vanmiddag nog een heerlijk broodje met een lekkere cappuccino voor een normale prijs vergeleken met hier. 
 • Kleinnagelbrink

  2 jaar geleden
  Mijn PC verbruikt geen 390 euri stroom, ik drink ook geen honderd euro koffie in de maand en koop eens in de tig jaar een andere stoel Dus lekker riant 390 in de maand. En geen reistijd ook nog
 • Roos

  2 jaar geleden
  Sterker nog, krijgen nu een bonus er bij, van maar liefs 390 euro. Voor de stoel en stroom die ze thuis verslijten en verbruiken. Ik geloof zelfs dat de reiskosten vergoeding door gaat, 120.000 rijksambtenaren, geef het geld uit zoals aan de horeca of zorg. Deze gasten komen niets te kort.
 • Johann utBroamt

  2 jaar geleden
  Al de genomen maatregelen zullen echt niet kunnen voorkomen, dat er een flinke sanering in de horeca komt. Zelfs om in de winter buitenterassen te realiseren zal echt niet werken. De mens is er er namelijk niet opgebouwd om in de winter buiten te vertoeven zij zitten liever warm en knus binnen in de warmte.
 • Kleinnagelbrink

  2 jaar geleden
  Dat slaat nergens op Dat er teveel is heeft hier niks mee te maken
 1. Ex-doelman Rondeel (27) nieuwe keeperstrainer De Graafschap; Susebeek vertrekt na 26 jaar bij Superboeren
  PREMIUM

  Ex-doel­man Rondeel (27) nieuwe keepers­trai­ner De Graafschap; Susebeek vertrekt na 26 jaar bij Superboe­ren

  Jordy Rondeel (27) is vanaf volgend seizoen de keeperstrainer van De Graafschap 1. De voormalig reservedoelman van de Doetinchemse eerstedivisionist, nu hoofd jeugdscouting en keeperstrainer bij de jeugdopleiding, volgt Robert-Jan Zoetmulder op, die naar de jeugdopleiding van PSV vertrekt. De Superboeren nemen na bijna 26 jaar ook afscheid van keeperstrainer Edwin Susebeek.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek