Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Estata Makelaars O.G.

Ik ga nogal tekeer op het toetsenbord, mijn vriendin en haar zoon hebben daar onderonsjes over

stadse fratsenWat er allemaal precies gebeurt in de kamer naast mij durf ik niet te zeggen. Er gaan uren voorbij zonder dat ik iets hoor. Nog geen zucht. Dan ineens, aan het eind van een middag wordt er soms een keel geschraapt of een stoel verschoven. Vaak treedt direct daarna de rust weer in. Toch schijnt het niet zelden voor te komen dat er aanzienlijke bedragen worden verdiend. 

0 reacties

 1. Politiehonden uitgehongerd terug van justitie: ‘We schrokken ons lam, zo mager als de hond was, schuw, teruggetrokken en bleu’
  PREMIUM
  12

  Politiehon­den uitgehon­gerd terug van justitie: ‘We schrokken ons lam, zo mager als de hond was, schuw, terugge­trok­ken en bleu’

  De Achterhoekers die vorige week voor de rechter stonden wegens dierenmishandeling, hebben naar eigen zeggen hun hond broodmager teruggekregen van justitie. Een hond mist bovendien een stuk staart en een stuk tand. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, verantwoordelijk voor de zorg van dieren die in beslag zijn genomen, stelt een onderzoek in. De officier van justitie heeft de zaak bij deze rijksdienst aangekaart.
 2. Zege is heilig voor De Graafschap, maar het doelsaldo moet omhoog: ‘Kan bepalend zijn in de promotiestrijd’
  PREMIUM
  3

  Zege is heilig voor De Graafschap, maar het doelsaldo moet omhoog: ‘Kan bepalend zijn in de promotie­strijd’

  DOETINCHEM - De opmars van De Graafschap in de eerste divisie neemt grootse vormen aan. Met de benauwde 1-0 tegen MVV – de zesde zege op rij – houdt de Doetinchemse club koploper Cambuur en Almere City vol onder druk. Het resultaat is zaligmakend, maar de moeizame exercitie op de ijskoude Vijverberg laat nog genoeg ruimte voor verbetering. De Superboeren hebben opnieuw nagelaten aan het doelsaldo te werken.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

 1. Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'
  Play

  Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'

 2. TERUGKIJKEN | Dit was het landbouwdebat
  Play

  TERUGKIJ­KEN | Dit was het landbouwde­bat

Achterhoek