Volledig scherm
Twee auto's zijn zwaar beschadigd in Doetinchem. © RonV Media

Inzittenden van auto gooien met spullen na aanrijding in Doetinchem

DOETINCHEM - Twee auto's zijn donderdagavond tegen elkaar gebotst in Doetinchem. Getuigen meldden dat een van de auto's al een tijdje gevaarlijk rijgedrag vertoonde. Er zijn geen gewonden gevallen. 

Het ongeluk gebeurde rond 19.40 uur op de kruising van de Keppelseweg met de Ruimzichtlaan. De blauwe auto reed op de Tramstraat en had groen licht. Op dat moment kwam er vanaf de Keppelseweg een rode auto die vermoedelijk het rode verkeerslicht negeerde. Midden op het kruispunt kwamen de auto's met elkaar in botsing.

De bestuurders zijn in de ambulance gecontroleerd, maar hadden geen verwondingen. Toch verliep de afhandeling het incident redelijk onrustig, omdat de bestuurders van de rode auto vermoedelijk met spullen gingen gooien. Getuigen meldden dat deze inzittenden eerder al een gevaarlijke inhaalmanoeuvre hadden gedaan en op zeer hoge snelheid reden. 

Beide auto's zijn weggesleept en de rijbaan was tijdelijk afgesloten voor het verkeer. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek