De Huisartsenpost in Doetinchem bestaat twintig jaar, met vanaf links manager Irene Jansen, huisarts Christine van der Pol en directeur Karen Pijnenburg.
Volledig scherm
PREMIUM
De Huisartsenpost in Doetinchem bestaat twintig jaar, met vanaf links manager Irene Jansen, huisarts Christine van der Pol en directeur Karen Pijnenburg. © Theo Kock

Jarige Huisartsenpost wil samenwerken om kwetsbaarheid te tackelen

DOETINCHEM - De huisartsenpost en de spoedeisende hulp (SEH) bij het Slingeland Ziekenhuis gaan beter samenwerken. Zo moet er bijvoorbeeld één telefoonnummer komen, zodat beide partijen tijd winnen én om het makkelijker te maken voor mensen.

1 reactie

 • D. Bakker

  2 maanden geleden
  Nu alleen voor de ervaren eerste hulp verleners bij evenementen graag weer een direct nummer. nu moeten wij met duidelijk letsel eerst dat callcenter zien te bereiken en daar ze aan het verstand brengen dat dit naar de SEH moet. Eerder hadden we daar een rechtstreekse lijn voor en wisten ze ook dat als we ze stuurde dat het nodig was.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  7

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek