Moeder omgebrachte baby Sem weer vrij, maar blijft verdachte
Volledig scherm
PREMIUM
Moeder omgebrachte baby Sem weer vrij, maar blijft verdachte © Videostill

Justitie zoekt in Doetinchem nog steeds naar vader van baby ‘Sem’

Justitie zoekt in Doetinchem al enkele maanden naarstig naar de vader van baby ‘Sem Vijverberg’, die in 2006 kort na zijn geboorte van het leven werd beroofd. Aan verschillende mannen is gevraagd hun dna af te staan. Tot nu toe heeft dat niets opgeleverd.

19 reacties

 • JM Besselink

  5 maanden geleden
  Feit is: Deze moeder is aangehouden!! Dat betekent, dat minimaal 1 persoon in haar directe omgeving iets heeft geweten van de zwangerschap.. En na 16 jaar is gaan praten. (gelukkig!!) Dat de moeder zich nu beroept op een zwart gat?? 9 maanden lang ?? Een bevalling vergeet?? En 16 jaar haar leven gewoon voortzet?? Er is een kindje voor grof vuil achtergelaten! Het hoe en waarom moet boven tafel komen. Mijn zoontje ligt naast Sem, met 1 grafje ertussen. Wat is er gebeurt destijds??
 • Erik van Amersfoort

  5 maanden geleden
  Fijn al die aannames die sommige hier doen. Vooropgesteld moet er natuurlijk alles op alles worden gezet om deze trieste zaak op te lossen, maar laat de politie en het recht eerst eens haar werk doen voordat hier iemand al publiekelijk veroordeeld wordt. Deze krant helaas voorop.
 • J.A Schutte

  5 maanden geleden
  Niks rusten , w.s is vader in de naaste omgeving te vinden dat is nog wel eens het geval .
 • Miranda Peeters

  5 maanden geleden
  Onderzoek is zeker nuttig. Mogelijk weet de vader meer over de situatie en de toestand van de moeder. Er is een baby dood! Niet laten rusten.
 • R Derk

  5 maanden geleden
  Arme baby Sem is vermoord en als oud vuil gedumpt. Waarom zou iemand hier niet voor moeten boeten. En wat een flauwekul dat je niet meer weet met wie je het gedaan hebt.
 1. Advocaat moeder omgebrachte baby Sem opgelucht: ‘Ze wil nu rust en met familie herenigd worden’
  Play
  PREMIUM
  met video

  Advocaat moeder omgebrach­te baby Sem opgelucht: ‘Ze wil nu rust en met familie herenigd worden’

  DOETINCHEM - Het is terecht dat de 39-jarige vrouw uit Doetinchem, die de moeder is van de in 2006 omgebrachte baby Sem Vijverberg, wordt vrijgelaten. Dat zegt haar advocaat Petra Breukink in reactie op de beslissing van het Openbaar Ministerie (OM). De vrouw geldt wel nog als verdachte, volgens bronnen ziet justitie haar als degene die betrokken is bij de dood van baby Sem.