Joucke Modderkolk van Joucke's Barbershop overhandigt 100 goodiebags voor de mannelijke zorgverleners van het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem.
Volledig scherm
Joucke Modderkolk van Joucke's Barbershop overhandigt 100 goodiebags voor de mannelijke zorgverleners van het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem. © Videostill Jouck's Barbershop

Kapper geeft gratis goodiebags aan ‘hardwerkende mannen’ van Slingeland ziekenhuis

videoDOETINCHEM - Kapsalon Joucke’s Barbershop uit Doetinchem heeft samen met Nozem Pomade honderd tasjes vol met haarspullen gebracht naar de ‘hardwerkende zorgverleners’ van het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem, om ze een hart onder de riem te steken.

Volgens Joucke Modderkolk, eigenaar van de kapperszaak, moeten de mannen die werkzaam zijn in de zorg hun baard afscheren. Daar heeft hij naar eigen zeggen een pakketje voor samengesteld.

Hij hoopt daarmee weer een lach op het gezicht van de mensen terug te krijgen. ,,Dat ze weer een beetje vrolijk worden’’, zegt hij in een filmpje dat hij heeft verspreid op sociale media. 

Helaas zijn wel alleen de mannen blij gemaakt met de goodiebag, moet hij toegeven: ,,Ja, we zijn nu eenmaal een zaak voor mannen.’’

Modderkolk roept in de video op dat iedereen elkaar moet helpen. Neem het initiatief en doe ook wat bij jullie in de buurt!

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek