Kees Faasse parkeert zijn wagen in Nunspeet.
Volledig scherm
PREMIUM
Kees Faasse parkeert zijn wagen in Nunspeet. © Henri van der Beek

Kees uit Doetinchem voert eenzame strijd tegen ‘levensgevaarlijke’ vaccinaties

DOETINCHEM - Doetinchemmer Kees Faasse trekt het land door om te protesteren tegen vaccinaties. Met zijn protestkar en anti-vaccinatieboodschap duikt hij op bij inentingsacties in verschillende plaatsen. Ook in zijn thuisstad Doetinchem staat een kar op een prominente plek: op een parkeerplaats op de kruising van de Oostelijke Randweg en Bedrijvenweg.

18 reacties

 • J.M. Horst

  2 jaar geleden
  "Vele ouders hebben hun kind verloren door vaccinatie??". Ik ken er werkelijk niet een in mijn omgeving, die dat is overkomen.
 • MJ1

  2 jaar geleden
  En niemand luisterd naar de ouders die hun kind zijn verloren DOOR de vaccinaties.. Oohnee dan is het een broodje aap verhaal of heeft er niks mee te maken..
 • MJ1

  2 jaar geleden
  Is het bewezen? En weet je hoeveel mensen er geen boosters halen en die denken dat ze nog steeds beschermd zijn..er worden altijd 'wetenschappelijk' bewezen dat het goed werkt maar zodra er wetenschappelijk bewezen is dat er zoveel doden vallen door vaccinaties wilt geen ene schaap het geloven en is die ene 'arts' gek of gestoord.. 
 • Mattie

  2 jaar geleden
  Het is net andersom. Door vaccinaties leeft de mens gemiddeld langer en hierdoor zullen ziektes die voornamelijk bij ouderen voorkomen eerder opvallen.
 • Piet Paaltjes

  2 jaar geleden
  deze ziektes bestonden voor het vaccineren ook al, door de wetenschap hebben ze nu een classificatie en naam gekregen. Wat mij opvalt is dat de ziektes waartegen gevaccineerd word bijna niet meer voorkomen!en tolerantie heeft deze man ook niet en begrip al helemaal niet, waarom staat ie niet bij de farmaceutica voor de deur met zijn gekke henkie wagen?

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek