Ouders van kinderen die naar de basisschool gaan, moeten er rekening mee houden dat hun kind bij het ontstaan van een snotneus of andere coronagerelateerde klachten van school gehaald moet worden. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Ouders van kinderen die naar de basisschool gaan, moeten er rekening mee houden dat hun kind bij het ontstaan van een snotneus of andere coronagerelateerde klachten van school gehaald moet worden. Foto ter illustratie. © Shutterstock

Kind met snottebel moet sneller naar huis om corona buiten de school te houden

DOETINCHEM/ AALTEN - Ouders van kinderen die naar de basisschool gaan, moeten er rekening mee houden dat hun kind bij een snotneus of andere coronagerelateerde klachten naar huis moet. Zo willen de scholen het coronavirus buiten de deur houden.

2 reacties

 • Karin Vink

  4 weken geleden
  Tsja, elke school krijgt dan een professional die verhoging mag opnemen? Of moet elke leerkracht bij de deur staan met een thermometer. Het wordt steeds gekker. Had gewoon even gewacht tot na de voorjaarsvakantie. Nu gaan we voor een week van alles veranderen en moeten de kinderen straks één voor één naar huis gestuurd worden omdat ze verkouden zijn. En dat is helemaal geen doen voor ouders, lees moeders, die dan nog steeds niet aan hun werk toekomen.
 • E.S. Cornelese

  4 weken geleden
  En zo bouwt een hele groep/generatie geen weerstand meer op. Fijn voor een volgend virus(variant)

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

 1. Jonathan loopt elke dag 14 kilometer voor de daklozen
  Play

  Jonathan loopt elke dag 14 kilometer voor de daklozen

 2. Verkeer in Arnhem vast door botsing tussen truck en auto
  Play

  Verkeer in Arnhem vast door botsing tussen truck en auto

Achterhoek