Het pand van Technoflon Coating Systems aan de Edisonstraat in Doetinchem.
Volledig scherm
PREMIUM
Het pand van Technoflon Coating Systems aan de Edisonstraat in Doetinchem. © Google Streetview

Klachten over stank van Technoflon: ‘Buiten zitten bij mooi weer zit er niet in’

DOETINCHEM - Een chemische geur die ertoe noopt de ramen dicht te houden. Daarover klagen meerdere bewoners van de Wildenborch in woonwijk De Huet in Doetinchem. Ze wijzen beschuldigend naar het bedrijf Technoflon Coating Systems.

3 reacties

 • Teun Dreug

  3 maanden geleden
  Benieuwd naar rol van de Omgevingsdienst Achterhoek (ODA). Wordt het weer eenzelfde debacle als met de gifvaten ?
 • bert Korterink

  3 maanden geleden
  Ik vraag me af hoe het bedrijf een vergunning heeft kunnen krijgen. Dit zijn geen werkzaamheden om zo dicht bij een woonwijk uit te oefenen. Klopt de aanvraag wel met de daadwerkelijke werkzaamheden? In ieder geval denk ik dat het tijd wordt om de verleende vergunning eens goed te bestuderen en te gaan onderzoeken wie er heeft zitten slapen.
 • Ankie Bronckhorst

  3 maanden geleden
  Slecht van de ODA en het bedrijf zelf. Je weet nog welke materialen je gebruikt en welke processen je daarop toepast en ook de tijdstippen daarvan? Ik vermoed dat deze chemisch stoffen die vrijkomen in de omgeving kankerverwekkend zijn. Dus niet alleen het woongenot wordt aangepast, maar ook de volksgezondheid. Keiharde maatregelen en geen tijd te verliezen voor de ODA. Het komt voor bij allerlei bedrijven die materialen coaten.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem