Volledig scherm
PREMIUM
Bjorn Massop. © Jan Ruland van den Brink

Kok Bjorn Massop van Villa Ruimzicht: ‘Het park is mijn volkstuin, ter ere van mijn vader’

vrijdaginterviewDOETINCHEM - Bjorn Massop, chef-kok van hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem, heeft op zijn 31-ste al een indrukwekkend cv. Een gesprek met een bevlogen jonge topkok die het niet voor niets heeft gekregen.

Als we elkaar spreken, deze donderdagochtend in het park rond Villa Ruimzicht, is chef-kok Bjorn Massop de avond tevoren teruggekeerd uit Italië.

,,Ik was bij een pastafabrikant. Daar heb ik weer nieuwe technieken geleerd. Ik heb hen daar ook laten zien wat ik doe met Nederlandse producten. Er was daar een oudere Italiaanse kok en hij was laaiend enthousiast. In Nederland willen we alles graag van ver halen. Ik wil de Nederlanders weer trots maken op wat er uit ons eigen land komt.’’

Het is Bjorn Massop (31) ten voeten uit. Altijd leergierig, altijd met zijn vak bezig en een man met een missie. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Veel vertraging op N316 in juni: weg naar Zeddam dicht, bij Keijenborg maar één rijstrook open
    PREMIUM

    Veel vertraging op N316 in juni: weg naar Zeddam dicht, bij Keijenborg maar één rijstrook open

    ZEDDAM/ KEIJENBORG - Automobilisten op de provinciale weg N316 van en naar Doetinchem hebben in juni last van werkzaamheden op twee delen van de weg. Het stuk tussen Doetinchem en Zeddam wordt tussen 3 en 14 juni afgesloten voor het het verkeer. De weg wordt opnieuw geasfalteerd, de rotonde bij Zeddam wordt vernieuwd, er wordt gewerkt aan bushaltes en in de berm worden betonstroken aangelegd.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek