De Beren-eigenaar Rien Kaan met kok Mike.
Volledig scherm
PREMIUM
De Beren-eigenaar Rien Kaan met kok Mike. © Jan Ruland van den Brink

Koken in Doetinchemse horeca levert bonus op van 2000 euro, en daarbij blijft het niet: ‘Werken in de horeca weer leuk maken’

DOETINCHEM - Een bonus van 2000 euro na zeven maanden werken voor een kok die nu in dienst treedt bij restaurant De Beren in Doetinchem. De lokale horeca haalt in een overspannen arbeidsmarkt alles uit de kast om personeel te krijgen.

4 reacties

  • Jan Willem Kleinnagelbrink

    2 maanden geleden
    Veel restaurants werken met halffabrikaten tegenwoordig, dat is geen koken meer
  • Hans Straten

    2 maanden geleden
    Geen idee waar je die wijsheid vandaan haalt S. Lenkens maar 3.000 bruto is netto beduidend meer als het bedrag wat jij noemt.
  • Marc de leeuw

    2 maanden geleden
    Werken in de horeca was vroeger leuk toen je nog bakken met zwart geld kon verdienen 😁
  • S. Lenkens

    2 maanden geleden
    is net 12 euro netto uur bij 3000 euro, geen weekend toeslag. volgens mij is het volgens minimum cao 2 weekenden werken en 1 weekend vrij

In samenwerking met indebuurt Doetinchem