Kees Faasse: ,,Als we elkaar niet normaal begroeten, kunnen we beter ook niet met elkaar praten."
Volledig scherm
PREMIUM
Kees Faasse: ,,Als we elkaar niet normaal begroeten, kunnen we beter ook niet met elkaar praten." © Jan Ruland van den Brink

Krijgt aanhanger-activist Kees Faasse geen hand? Dan praat hij niet met je

DOETINCHEM - Kees Faasse vindt het maar flauwekul dat wordt geprobeerd zijn aanhanger met teksten tegen de coronaregels weg te krijgen.

24 reacties

 • theo

  1 jaar geleden
  Wimpie je hebt gelijk dat er in het verkeer ook doden vallen jammer genoeg maar die besmetten niemand.Zou jij het op je geweten willen hebben dat jij bijvoorbeeld 100 mensen zou besmetten met corona.Of bijvoorbeeld je eigen vlees en bloed dus effe nadenken voor je een oordeel geef het kan ook jou overkomen maar dat is ook het probleem daar staan we niet bij stil we hebben alleen tijd om te demonstreren en onzin uit te kramen
 • Patries

  1 jaar geleden
  Dat laatste, daar ben ik het niet mee eens. We betalen allemaal zorgkosten en hebben recht op zorg. Als we daarmee gaan schermen mag niemand zich nog melden bij de eerste hulp, rokers, drinkers, sporters, overgewicht, motorrijders, ik kan nog wel even doorgaan. Allemaal mensen die bewust een risico nemen. 
 • Patries

  1 jaar geleden
  Zo waar. 'Hoe is het?' is een beleefdheidsvorm die van mij echt de prullenbak in mag. Stel die vraag alleen als je écht geïnteresseerd bent in de ander.
 • Patries

  1 jaar geleden
  Dus dat. Niet druk om maken. Mensen voelen zich niet gehoord, geef ze die ruimte. Zodra ze jou niet de ruimte geven voor jou mening, kun je ze gewoon negeren. 
 • Patries

  1 jaar geleden
  Uh, nee. Dat is echt de grootste onzin. Dat geldt alleen als je een product verkoopt.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek