Dok 1, het laatste te bouwen deel van Iseldoks.
Volledig scherm
PREMIUM
Dok 1, het laatste te bouwen deel van Iseldoks. © KlaassenGroep

Laatste fase van Doetinchemse nieuwbouwwijk aan de rivier Iseldoks is begin 2025 klaar

DOETINCHEM - Met de bouw van het Stadsdok (45 luxe appartementen en 16 stadsvilla’s) is nieuwbouwwijk Iseldoks in Doetinchem naar verwachting uiterlijk begin 2025 klaar. De bouwer verwacht geen problemen door PFAS.

5 reacties

 • AJ Friedhof

  2 maanden geleden
  @ronnie tempel, misschien moet jij lekker in kilder gaan wonen. Doetinchem pretendeert zich te noemen als hoofdstad van de Achterhoek. Helaas is er maar 1 stad die deze prijs verdient en dat is Zutphen. Willen we die 70k aan inwoners gaan halen dan moet je niet met gebouwen met 5 bouwlagen gaan komen. Dorps denken voor een stad heet dit!!! En torens zal wel meevallen toch….
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ J. Larsen,hoogbouw is duurder dan laagbouw. Goedkope hoogbouw bestaat niet meer. Des te hoger,des te duurder.
 • J. Larsen

  2 maanden geleden
  Het is niet te begrijpen waarom er geen betaalbare huurwoningen komen? Fijn dat gemeente meewerkt aan mooie woningen voor ouderen - nee dus. Conclusies starters en ouderen in de steek gelaten - een ijskoud dank aan gemeente
 • Ronnie Tempel

  2 maanden geleden
  @aj friedhof, niemand zit hier op hoogbouw te wachten, als je dat graag wilt verhuis je toch naar Zutphen ? Beter laagbouw en een mooi aanzicht dan lelijke stenen torens
 • AJ Friedhof

  2 maanden geleden
  Zeker mooi. Jammer dat wederom ook hier niet is gekozen voor meer hoogbouw. In Zutphen durft men dit wel. Dtc blijft een dorp.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem