Volledig scherm
Lads ’n Lassies neemt de publieksprijs in ontvangst. © A-Theatraal Producties

Lads 'n Lassies dendert door na prijs op Amphion Open

DOETINCHEM - De Achterhoekse folkband Lads 'n Lassies heeft de publieksprijs gewonnen van de Amphion Open in Doetinchem. De band bracht speciaal voor de finale van de talentenwedstrijd een eigen pub mee naar schouwburg Amphion. 

De vakjury koos voor de Duivense band Smoking Alaska, terwijl de persprijs naar Mila ging. Charles Droste, directeur van Amphion, noemde na de prijsuitreiking het publiek 'de belangrijkste jury van deze finale'. Een uitspraak die Lads 'n Lassies in zijn zak kan steken.

Optredens

Na de winst van de publieksprijs laat Lads 'n Lassies het feestgedruis nog niet achter zich. Op zondag 16 september en op zondag 14 oktober staat de band op het podium van Paddy's in Doetinchem. Op 2 november volgt het eerste theaterconcert bij Boogie Woogie in Winterswijk. 

Indebuurt Doetinchem berichtte eerder al over de winnaars van de Amphion Open

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek