De coronaafdeling in het SKB in Winterswijk.
Volledig scherm
PREMIUM
De coronaafdeling in het SKB in Winterswijk. © Jan Ruland van den Brink

Meer IC-bedden voor corona in Achterhoekse ziekenhuizen: ‘We hebben nog één bed reserve’

DOETINCHEM/ WINTERSWIJK - Het aantal ic-bedden voor coronapatiënten is het afgelopen weekeinde verder opgeschaald in de Achterhoekse ziekenhuizen. In totaal zijn er nu vijftien à zestien bedden beschikbaar. Dat waren er recent nog elf.

7 reacties

 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  We zijn een beetje doorgeslagen met Corona... alles moet, niks mag.
 • elleke schuurman

  1 jaar geleden
  Heel vreemd met een of twee bedden meer laten we de zorg maar wat het is? Zo komt het binnen bij mij. Als dit dit niet te organiseren is, zou ik maar een naar binnen kijken, wat doen we fout. In plaats van te roepen help de zorg redt het niet meer, er zijn duizenden andere zorgen, jongeren die onder op raken, gezinnen geen inkomen, middenstand failliet, je kunt straks niet meer op het terras, dat is er niet meer en dan nog vele zorgen om de jeugd..........ook ZORG
 • Joske Steen

  1 jaar geleden
  Tegen domheid...
 • Wim Sonderen

  1 jaar geleden
  Joris typisch een wappie reactie. Nu krijgen de OMT leden de schuld, morgen weer het dem. kabinet en overmorgen weer iemand anders. Maar de werkelijkheid blijven ontkennen.
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Dus Joris die ziekenhuismedewerkers zijn ziek omdat ze gek gemaakt zijn? Of zou het toch komen door het virus en dat ze het hebben opgelopen of overwerkt zijn. Je komt zelf met oncontroleerbare "feiten" en praat jezelf behoorlijk tegen.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek