Strukton Rail gaat 4 kilometer dubbelspoor aanleggen tussen Didam en Zevenaar.
Volledig scherm
Strukton Rail gaat 4 kilometer dubbelspoor aanleggen tussen Didam en Zevenaar. © ProRail/PR

‘Megaklus’ van ProRail in de zomer: geen treinen tussen Zevenaar en Doetinchem

ARNHEM/DOETINCHEM - Treinreizigers tussen Arnhem en Doetinchem moeten van 25 juli tot 12 augustus rekening houden met ernstige hinder op het spoor. Tussen Zevenaar en Doetinchem geldt een 18-daagse treinvrije periode vanwege werkzaamheden.

17 reacties

 • netty meelen

  3 jaar geleden
  Inderdaad de Abelio trein kan best stoppen in Westervoort en Duiven. Na  Emmerich stopt ie in zowat ieder dorp lang de route tot de eind bestemming Düsseldorf . Wel een grote aanwinst  deze trein en prima grens verbinding en aansluiting.
 • netty meelen

  3 jaar geleden
  Dat gaat over nét die aansluiting met je bus wél kunnen halen. Ten minste als Arriva niet wéér de vertrektijd van de bus heeft veranderd. Bus 24 naar 's-Heerenberg bijvoorbeeld:  Een paar minuten vertraging 's avonds met de trein, wat vaak voorkomt en je kunt een héél  uur staan wachten, omdat je bus er (leeg) vandoor is gegaan. Dus wachten op een wel eens waar geheel verbouwd busstation in Doetinchem. Wat echter nog net zo'n smerig tocht- en inregen hol is, zonder enige échte beschutting  tegen wind, regen en kou en ook zonder WC,  als het oude busstation! De wc gaat om 20 uur dicht. Daarom!
 • netty meelen

  3 jaar geleden
  Als je het doet, doe het dan meteen goed ! Zo veel werk en dan gaat het dubbelspoor nog maar tot Didam. Dat terwijl Doetinchem toch voor de meeste mensen het einddoel van de reis is en de grootste stad langs de route! Ik snap zoiets niet! Nu duurt  de jarenlange ellende van vertragingen en bus/treinaansluitingen missen,  toch nog voort.  Wordt over een paar jaar de hele zaak misschien weer opengebroken voor het traject  Didam/Doetinchem? 
 • Wetterhoun

  3 jaar geleden
  Helaas is dat niet mogelijk Gertje. Abellio stopt nl niet in Westervoort en Duiven.
 • Jules Vismale

  3 jaar geleden
  Beter gezegd: leg anders een compleet dubbelspoor aan tussen Zevenaar en Doetinchem daar deze spoorlijn al jaren een bron van ellende is!

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek