Jasper van Heertum, Jesse Schuurman en Johnatan Opoku (vanaf links) stappen met De Graafschap opnieuw de Keuken Kampioen Divisie in.
Volledig scherm
PREMIUM
Jasper van Heertum, Jesse Schuurman en Johnatan Opoku (vanaf links) stappen met De Graafschap opnieuw de Keuken Kampioen Divisie in. © Pro Shots / Stefan Koops

Met frisse blik op zoek naar succesformule: ‘Terug naar het voetbal dat bij De Graafschap past’

DOETINCHEM - De Graafschap gooit het roer om. Attractief voetbal moet in Doetinchem weer tot enthousiasme leiden. De Superboeren gaan met een frisse blik op zoek naar de succesformule.

7 reacties

 • sjaak van tiel

  1 jaar geleden
  Martine, kijk eens realistisch naar het gebeuren. De technische staf (jeugd- en keeper trainers, scouting, voetbalacademie) rond Hofstede zijn in de loop van enkele jaren bijna allemaal verdwenen, op Roelofsen na dan. Nu Patricola weer. En naar grote clubs. Wat is er voor teruggekomen? Anti De Graafschap is iets geheel anders dan een realistische kijk op wat er bij de club gebeurt. Dat je geen kampioen bent geworden ligt aan meer factoren dan alleen de trainer. De aansturing is ondermaats.
 • martine Bouwman

  1 jaar geleden
  Als ik alle reacties lees lijkt het wel alsof we 12e of 13e zijn geworden! Nee door domme pech gedeeltelijk nog altijd 2e hoor! En iedereen weet dat we echt 100 % door domme pech niet zijn gepromoveerd, ja ook de anti Graafschap mensen, 2 jaar op rij zelfs!!(lees mij eerdere reactie)
 • H. Rouwenhorst

  1 jaar geleden
  allemaal mooie beloftes.maar dan zal er toch echt kwaliteit bij moeten komen.want die zo geroemde geroutineerde aankopen waren afgelopen zeizoen op een enkeling na totaal ongeschikt .
 • Dennis B

  1 jaar geleden
  Verhaaltjes van Hofstede kennen we onderhand wel. Tijd dat ze hem eruit gooien
 • martine Bouwman

  1 jaar geleden
  Even reageren op mensen die altijd wat te mekkeren hebben op de Graafschap! Als we een wedstrijd wonnen was het altijd verdient, net of dat niet telt! En sterker nog, de laatste 2 wedstrijden was het pure pech, drie keer het houtwerk geraakt, een bal van de lijn, en echt tegen zowel Jong Ajax als Helmond.sport alleen maar eenrichtingsverkeer! Samen 15 goed kansen tegen over 3 a 4 kansen tegen! Het is onbegrijpelijk dat mensen die zo anti De Graafschap zijn alles verdraaien!

In samenwerking met indebuurt Doetinchem