Jan Ruland van den Brink
Volledig scherm
© Jan Ruland van den Brink

Metaalgieterij Vulcanus failliet, banen van 125 werknemers op de tocht

UpdateDOETINCHEM - Metaalgieterij Vulcanus in Langerak is failliet. Het bedrijf leek zich te herstellen na de crisisjaren en was bezig met een plan voor de toekomst, maar daar wil een schuldeiser niet op wachten. Daardoor staan de banen van 125 werknemers op de tocht.

11 reacties

 • Anton

  4 jaar geleden
  Gelukkig wel. Want iedereen behoort belastingen te betalen.
 • wilbert

  4 jaar geleden
  LET OP kamp laborijn39/45 gaat met het voltallige team aan het werk om de boel is lekker netjes te maken op het terrein. werkverschaffing in het kader participatie.of zouden ze nu zelf de boel schoonmaken de heren en dames van Laborijn.ik vraag me af wie die uitkeringen formulieren invul van de medewerkers van de staf en directie van Laborijn. nou burgemeester van vind je van het plan. of toch ,,,,, nee ,,,, tochals je daar medewerker bent moei oe kapot schamen --- ik bedoel niet de mensen die een uitkering hebben maar de medewrks. wees gegroet roet  
 • Fred Kuiperij

  4 jaar geleden
  Heeft mijn opa nog gewerkt, voor de oorlog.
 • Ikke

  4 jaar geleden
  Hoe lang staan die huizen daar? Ik denk Vulcanus al langer.
 • DoctorIglo

  4 jaar geleden
  Electrisch gaan smelten is nog even een grote horde om te nemen. Maar zoals bij zeer veel bedrijven is het de financier die bepaalt. Aan het begin van de zgn 'kredietcrisis' kregen bedrijven bij banken (ook bij de staatsbank) geen krediet los om eea te financieren waardoor er veel kansen bleven liggen. Vergelijkbaar: regels rond hypotheken. Maak het zo moeilijk mogelijk, dan komen de kansrijke kandidaten vanzelf boven.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem