Politie en handhavers gaan streng controleren of de coronamaatregelen nageleefd worden in de Achterhoek. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Politie en handhavers gaan streng controleren of de coronamaatregelen nageleefd worden in de Achterhoek. Foto ter illustratie. © Guus Schoonewille

Meteen boete bij overtreden van coronaregels in Achterhoek: ‘Tijd van waarschuwen is voorbij’

DOETINCHEM/ WINTERSWIJK - Wie de komende tijd één van de coronaregels overtreedt in de Achterhoek kan direct een boete verwachten. Politie en handhavers gaan streng controleren of de maatregelen nageleefd worden en zetten daar ook meer mensen voor in.

15 reacties

 • MBD

  1 jaar geleden
  Goh  nu al?Hadden ze gelijk moeten aanpakken.
 • de heer J. Zomers (68)

  1 jaar geleden
  Als ik een feest heb van 12 personen dan doe ik dat zonder muziek en laat ik de auto's ergens anders neerzetten.
 • Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  zuipketen controleren en ook de ouders waar dat op het terrein is bekeuren
 • Kees

  1 jaar geleden
  De politie gaat handhaven. Laat me niet lachen. In het landelijke onderzoeksrapport staat dat corruptie hoogtij viert bij de politie en dan gaan we nu roomser zijn dan de paus ??? Jullie hebben in de avond en nachtelijke uren niet eens voldoende capaciteit om bijv 10 feest locaties te bezoeken binnen laten we zeggen 3 uur......geen capaciteit maar wel een hele grote mond .....
 • A.P.M. Wolsink-Ebbers

  1 jaar geleden
  Dan wel de daad voegen bij het woord aub, en dan niet jongeren die samen komen en zorgen voor geluid overlast alleen maar weg sturen .

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek