Het resultaat van de bodypaintsessie in het bos, door de Doetinchemse kunstenaar Amit Bar.
Volledig scherm
PREMIUM
Het resultaat van de bodypaintsessie in het bos, door de Doetinchemse kunstenaar Amit Bar. © Amit Bar/ PR

Model naaktkunstenaar kleedde zich uit ‘heel dicht bij kinderen’

DOETINCHEM - Kunstenaar Amit Bar is vorige week met zijn naaktmodel weggestuurd uit de Kruisbergse Bossen in Doetinchem, omdat daar ook kinderen waren. Dat laat de politie weten.

42 reacties

 • Connie

  3 jaar geleden
  Nou en??? Het verschil is, dat je naar een film bewust kijkt. Een klein kind verwacht, wandelend en spelend in het bos, niet een volwassen vrouw in haar blote kont. 
 • Bertje

  3 jaar geleden
  Ik wil juist de dubbele moraal aanstippen, niet zomaar insinueren.
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Als Amit Bar goede juridische hulp wilt kan hij veel beter advocatenkantoor Spong in de arm nemen ipv. de kunstenaarsvereniging. Deze heeft naast zijn eigen zaak over blootlopen bij Almere ook ten onrechte bekeurde naturisten bij de Delftse Hout zeer succesvol bijgestaan. Hierbij haalden gemeente, OM en politie op alle fronten bakzeil. Van een paar geitenwollensok kunstenaarsjuristen verwacht ik echter niet zo veel.
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Ik denk dat als er een test zou worden gedaan, u versteld zou staan hoeveel hersens hij heeft. gezien uw reactie waarschijnlijk meer dan u heeft. Deze eerbiedige kunstenaar was hier zeer beslist niet aan zijn proefstuk toe en weet heel goed waar hij mee bezig is.
 • wim

  3 jaar geleden
  Misschien niet handig van Bar om dit te doen, maar wat de bso-juf doet is wel erg spastisch. Meteen de politie bellen.  Ga de dialoog aan juffrouw en zet je eigen preutsheid even op zij.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek