In het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem is het dragen van een mondkapje per direct weer verplicht. Het gaat om een chirurgisch mondneusmasker en geen mondkapje zoals op deze foto is te zien.
Volledig scherm
In het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem is het dragen van een mondkapje per direct weer verplicht. Het gaat om een chirurgisch mondneusmasker en geen mondkapje zoals op deze foto is te zien. © Theo Kock

Mondkapje moet weer op in het Slingeland ziekenhuis in strijd tegen corona

DOETINCHEM/ WINTERSWIJK - Bezoekers en patiënten van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem moeten per direct weer een mondkapje op. De mondkapjesplicht geldt voor iedereen die bij een patiënt op de kamer komt, en in de rest van het ziekenhuis als de 1,5 meter afstand niet gegarandeerd kan worden.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    6

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek