Patiënten die in de Achterhoekse ziekenhuizen  worden behandeld aan eenvoudige letsels zoals een sleutelbeenbreuk, gebroken teen of verstuiking, hoeven niet meer altijd terug te komen voor een controle.
Volledig scherm
Patiënten die in de Achterhoekse ziekenhuizen worden behandeld aan eenvoudige letsels zoals een sleutelbeenbreuk, gebroken teen of verstuiking, hoeven niet meer altijd terug te komen voor een controle. © SKB Winterswijk

Na kleine breuk niet terug naar het Slingeland Ziekenhuis

DOETINCHEM - Patiënten die te maken hebben met een kleine breuk hoeven vanaf 1 december voor controle niet meer voor een herhaalafspraak naar het Slingeland Ziekenhuis. Het Doetinchemse ziekenhuis gaat gebruik maken van een gratis app, die patiënten thuis helpt om aan het herstel te werken.

  1. Achterhoek Board aan nieuwe minister: Noordtak zou streep zijn door een van de gelukkigste regio’s van Nederland
    PREMIUM
    28

    Achterhoek Board aan nieuwe minister: Noordtak zou streep zijn door een van de gelukkig­ste regio’s van Nederland

    DOETINCHEM - Wordt de Noordtak van de Betuwelijn aangelegd door de Achterhoek, dan zet het kabinet letterlijk en figuurlijk een streep door ‘één van de groenste en gelukkigste regio’s van Nederland’. Dat schrijft de Achterhoek Board in een brief aan de nieuwe minister Mark Harbers en staatssecretaris Vivianne Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek