Volledig scherm
Royal Flush, met Heerink en Te Loo als derde en vierde. © PR

Nieuwe Achterhoekse band: Royal Flush met Heerink en Te Loo (video)

HALLE - Een nieuwe rockband met een zware Achterhoekse inbreng dient zich aan: Royal Flush.

Bert Heerink en Arno te Loo maken deel uit van het vijftal. Bert Heerink, oud-Doetinchemmer, is voormalig zanger van Vandenberg, en Arno te Loo uit Halle is bekend als drummer van de Aeroforce-tributeband en organisator van rockbenefietconcerten. Aan het concept voor Royal Flush is afgelopen jaar in stilte gewerkt, maar daaraan komt dit weekeinde een eind met het verspreiden van de single-videoclip van het nummer Highway to heaven.

Album
Royal Flush bestaat verder uit bassist Arco Bommer uit Hengevelde, gitarist Wilko van Beek uit Amerongen en Peter-Jan Kleevens uit Vleuten. De band, die overigens dezelfde naam heeft als een coverband uit Uitgeest, zegt bezig te zijn om een compleet album te maken met eigen werk.

Pogingen van Te Loo om volgend jaar een rockfestival in de Engelse Schans in Lievelde te organiseren zijn vooralsnog gestrand omdat de capaciteit (maximaal 5000 bezoekers) te beperkt is.

ROYAL FLUSH © Dutch AOR Band founded in 2016 Line Up: Bert Heerink - Vocals Wilco van Beek - Guitars Arco Bommer - Bas Peter Jan Kleevens - Keyboards Arno te Loo - Drums

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek