Nog nooit betaalden we zoveel voor een liter benzine: ‘Van de zotte dat de prijzen net over de grens lager zijn’

videoNiet eerder betaalden we zoveel voor een liter benzine. Volgens consumentenorganisatie UnitedConsumers bedroeg de adviesprijs voor een liter E10 (Euro95) eerder deze week 1,905 euro. Dat is de hoogste stand ooit.

25 reacties

 • Jan Rijneveld

  2 weken geleden
  Heerlijk zo vlak bij Duitsland ,15 euro op een tank benzine ,60 euro op een slof shag ,sterke drank meer als 5 euro per fles. en dat op 7 km afstand,blij met mijn buren.
 • Anneke Dijk

  2 weken geleden
  Dit is toch niet normaal! Dat kwartje van Kok moet onmiddelijk afgeschaft worden. Ik zag Amerikanen die woest waren om de hoge prijzen, 5 us$ voor een gallon (4 liter)...dus 1.25$ per liter..Wij betalen dus al vele jaren veel te veel voor de brandstof. Dit is enorm slecht voor onze concurrentiepositie op wereldschaal en kost veel banen.
 • Pedro Kantor

  2 weken geleden
  Den Haag vergeet dat hoe hoger je de belastingen maakt, hoe meer de rem op de economie gaat. Daarom hebben stimuleringsprogrammas zoals de biljoenen van Biden geen zin. De belastingen blijven hoog en het jaagt alleen maar de inflatie aan, waardoor iedereen er weer op achteruit gaat. Lastenverlichting is het enigste wat werkt. Maar ja, de VVD is een knetterlinkse partij geworden. En die kennen alleen maar belastingverhogingen.
 • Gerrit Louter

  2 weken geleden
  In dit land ben je alleen maar goed om vanaf je geboorte...tot aan je laatste adem.....die bodemloze belasting put te vullen , van alle kanten word men op slinkse wijze het vel over de oren getrokken , want waarom zijn veel zaken in andere landen goedkoper...? hier willen ze het onderste uit de kan...! vandaar gaan velen net als ik , naar Duitsland tanken en boodschappen doen , ritje van 20 min. en bespaar gemiddeld 60 Euro... !
 • Benny Hill

  2 weken geleden
  Naar Duitsland om te tanken en dan ook maar wat boodschappen doen. Waarschijnlijk liggen voor de Nederlandse kust de olietankers te wachten op een betere prijs. Voor ze de haven binnen gaan om te lossen.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek