Filevorming op de A12 bij Duiven.
Volledig scherm
PREMIUM
Filevorming op de A12 bij Duiven. © theo kock persfotografie

Ook in de bus kom je in de file op de A12

DOETINCHEM - De vervoerders Arriva en Breng, de provincie Gelderland en Liemerse en Achterhoekse gemeenten willen maar wat graag dat het openbaar vervoer hèt alternatief is voor de notoire autorijder.

15 reacties

 • Wytze

  2 jaar geleden
  De Abellio trein van Dusseldorf naar Arnhem zou voor veel mensen in de grensstreek een goed alternatief zijn en intensiever gebruik hiervan zou de drukte in de treinen van Winterswijk naar Arnhem kunnen verminderen. De provincie is mede-initiatiefnemer van deze lijn en wil er alles aan doen om mensen met het openbaar vervoer te laten reizen lees ik. Dan zou het toch een relatief eenvoudige stap moeten zijn om de OV-kaarten ook te laten gelden op het buitenlandse deel van het traject Arnhem-Dusseldorf. Of is het niet mogelijk hier afspraken tussen de vervoerders over te maken?
 • Veldje21

  2 jaar geleden
  Als jij om 6 uur op je werk moet zijn vanaf Doetinchem ben je geen onderdeel van het fileprobleem denk ik...
 • Saskia Mulder

  2 jaar geleden
  Ehmmm Rickk de contouren liggen er idd al maar wat wij hier in de wijk Groot Holthuizen weten is dat het station er niet eerder dan 2028 komt te liggen als het er al komt.. en dat ligt niet aan de gemeente maar aan ProRail en de provincie die dat eigenlijk niet nodig vinden.. toen de wijk in het begin gebouwd werd (ben al vroege bewoonster vd wijk) werd er gezegd dat het station er in 2010  zou liggen..nou zoals je tot op heden ziet ligt die er nogsteeds niet.. en wij hierzo zeggen al ehmm station tja geen idee wordt 20??? (Tweeduizend vraagteken) dat die er mogelijk komt . 
 • Criticaster

  2 jaar geleden
  Werkgevers en scholen zich aan laten passen aan tekortschietende vervoerders die hun zakken vullen alsof het hele jaar door kerstmis is ? Ga u schamen! de vervoerder hoort zich aan het volk aan te passen want die betalen er royaal voor.
 • Jan

  2 jaar geleden
  laat ze dan iets meer geld geven voor de grond die ze moeten kopen...

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek