Ook in de trein live muziek op Dag van de Achterhoekse Popmuziek

VIDEODOETINCHEM - In de trein op weg van Doetinchem naar Winterswijk? Grote kans dat u getuige bent van een live optreden. Tientallen Achterhoekse bands doen zaterdag mee aan de Dag van de Achterhoekse popmuziek. Optredens zijn er ook in de trein.

Van Doetinchem tot Winterswijk, van De Heurne tot Silvolde, in DRU cultuurfabriek in Ulft, in cafés, op Podium P8: op verschillende plaatsen in de Achterhoek treden Achterhoekse bands op. 

Ook bij timmer- en aannemersbedrijf Westendorp staan zaterdagavond twee concerten gepland vanwege de Dag van de Achterhoekse Popmuziek. Die wordt dit jaar voor de zesde keer gehouden, om lokaal talent een podium te geven. 

,,De Dag van de Achterhoekse Popmuziek brengt Achterhoekse locaties en artiesten samen en presenteert dit onder één paraplu”, meldt de organisatie op zijn website.

Voor locaties en tijden: dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl

Volledig scherm
Liquid Love Machine vorig jaar tijdens de Dag van de Achterhoekse popmuziek inde trein tussen Doetinchem en Winterswijk. © Theo Kock
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek