Volledig scherm
PREMIUM
De kruising Terborgseweg-Kennedylaan gaat vanaf maandag 3 september op de schop. Het knooppunt zal er twaalf weken uit liggen. © DG

'Operatie Terborgseweg' zal velen diep doen zuchten

DOETINCHEM - Maandag 3 september beginnen misschien wel de ingrijpendste wegwerkzaamheden van dit decennium bij het centrum van Doetinchem: operatie Terborgseweg. 

Gabi Hunter, eigenares van taartenwinkel Gaabs, is er niet gerust op. Negen maanden lang zijn er wegwerkzaamheden waardoor dé toegangsweg naar het centrum van Doetinchem slechts gedeeltelijk te gebruiken zal zijn. 

,,Ik maak me echt zorgen’’, zegt Hunter, een van de twintig winkeliers aan de Terborgseweg die naar verwachting de meeste last van de werkzaamheden zullen hebben.

OPROEP
Vrees jij de werkzaamheden aan de Terborgseweg? Wordt het negen maanden omrijden of heb je een ander probleem zodra de weg dicht gaat? Laat het ons weten!

App ons op 0613-322268 of stuur een berichtje via onze pagina op Facebook, De Gelderlander Achterhoek.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek