Volledig scherm
PREMIUM
Sjoerd Ars en Robby Welling gaan in zonnepanelen. © theo kock

Opmerkelijk duo in zonnepanelen

DOETINCHEM/DIDAM - Voetballer Sjoerd Ars (34) en de Doetinchemse horecabaas Robby Welling (31) zijn samen een bedrijf in zonnepanelen begonnen. Alsof deze combinatie nog niet opmerkelijk genoeg is, worden de panelen geïmporteerd uit Vietnam.

Sjoerd Ars, tot afgelopen seizoen contractspeler van De Graafschap, en Robby Welling, uitbater van het Doetinchemse Stadscafé Simons en evenementenbureau Olde Iessel, troffen elkaar 16 april buiten bij de entree van schouwburg Amphion. Daar was die maandagavond een bijeenkomst van AGEM (de Achterhoekse Groene Energie Maatschappij) speciaal voor ondernemers die duurzaam hun bedrijf willen voeren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Harde kern Ajax-fans massaal naar Doetinchem om kampioensfeest te vieren, met of zonder wedstrijdkaartje

    Harde kern Ajax-fans massaal naar Doetinchem om kampioens­feest te vieren, met of zonder wedstrijd­kaartje

    Doetinchem moet zich op gaan maken voor een Amsterdamse invasie, als het aan de F-Side ligt, de harde kern van Ajax-supporters. Zij willen daar hun eventuele kampioenschap vieren, ook al hebben ze geen kaartje voor de wedstrijd. Ze vinden dat ze te weinig kaarten krijgen voor de uitwedstrijd tegen De Graafschap en zijn boos dat de wedstrijd is verplaatst. Drie jaar geleden kwamen Ajax-supporters ook hun kampioenschap ‘vieren’, dat ging toen helemaal mis.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek