Oppositieleider Steven Kroon stopt als raadslid in Doetinchem

DOETINCHEM - Steven Kroon (51) stopt als raadslid en fractievoorzitter van de PvdA in Doetinchem. Na het zomerreces keert de politicus – de leider van de oppositie – niet meer terug zodat de raadsvergadering van komende donderdag 15 juli zijn laatste is. 

2 reacties

 • Enigma Enigma

  2 maanden geleden
  @van Bennekom, er zijn enkele mensen in de liemers die denken dat de grens de oude ijssel betreft, echter de meest natuurlijke grens is het montferland en daarom is het onzin en de grootste kul om de liemers aan Doetinchem te verbinden. Doetinchem heeft als grootste stad niets met de liemers, een relatief onbekende streek in de buurt van Zevenaar.
 • van Bennekom

  2 maanden geleden
  Grappig. Kroon werd door van Dijk naar de Achterhoekse stad gehaald. Terwijl Doetinchem momenteel voor meer dan 40 % in de Liemers ligt, en over enkele jaren de meeste Doetinchemmers daar ook wonen. Het wordt m.i. tijd voor een nieuwe partij DLB, Doetinchem Liemers Belang.
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek