Een eerder protest tegen de werkwijze van Laborijn. Archieffoto.
Volledig scherm
Een eerder protest tegen de werkwijze van Laborijn. Archieffoto. © Jan Ruland van den Brink

Personeel Laborijn uitgescholden en auto sociale dienst bekrast

DOETINCHEM - Personeel van de Achterhoekse sociale dienst Laborijn heeft sinds een week te maken met veel meer agressie dan voorheen. Zo worden medewerkers uitgescholden door cliënten van de sociale dienst en is er een bedrijfsauto met Laborijnlogo bekrast.

57 reacties

 • christiaan

  3 jaar geleden
  Je kan vernederd ZIJN of je vernederd VOELEN, daar zit verschil in en dat moet je dan dus wel goed uitzoeken.
 • Ron

  3 jaar geleden
  Geen voorbarige conclusie, Ik heb zelf voor laborijn gewerkt bij bedrijven met heel mooie vooruitzichten. Maar na twee weken kreeg je een bezem in de hand en kon je de troep opruimen van hun eigen vaste personeel want wij waren goedkope krachten. Alleen heb ik die bezem in de hoek gezet mijn spullen gepakt en naar huis gegaan wat denken ze wel. Natuurlijk nog wel mijn mening achtergelaten.
 • Vak29

  3 jaar geleden
  Kanker of een chronische ziekte wens je niemand, maar als je beide krijgt vanuit een baan , zal er nooit sprake van een bijstandsuitkering zijn. Ben je zelfstandig geweest misschien wel. Dan is er vooraf altijd de keuze geweest of je een arbeidsongeschiktheidsverzekering wil afsluiten. Doe je dat niet, neem je willens en wetens het risico met de daarbij horende verplichtingen.
 • Lezer

  3 jaar geleden
  Klopt. Psychische schade is heel erg. Ik weet er alles van helaas. 
 • Lezer

  3 jaar geleden
  Ja, ik hoor dat ook vaker en dat is niet leuk. Zo wordt je ook gezien door de sociale dienst en een tijdje geleden ook door stichting SENT. Gelukkig bestaan hun niet meer. 

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek