Volledig scherm
PREMIUM
Artist impression van de verbouwde voormalige Rabobank in Wehl. Rechts het aangebouwde grijze gebouwtje met pinautomaat. © Duoplan

Pin baart zorgen bij plan vestiging Elver in oude Rabo in Wehl

WEHL - De plek van de pinautomaat bezorgt buren van de voormalige Rabobank in Wehl kopzorgen. Zorginstelling Elver wil het pand verbouwen om een vestiging te realiseren met plek voor 23 mensen met een verstandelijke beperking. 

Om de nieuwe bewoners de gevaren van een plofkraak te besparen, wordt de pinautomaat verplaatst naar de zijkant van het gebouw. Dit tot verbazing van Sjaak Boerboom die met zijn vrouw Annie schuin tegenover de entree van de voormalige Rabobank woont. Nu zit de pin nog vlak naast de entree.

,,Maar dadelijk gaan ze de pin verplaatsen naar de zijkant", zegt Boerboom. ,,Met als gevolg dat-ie dichter bij ons huis komt. Je moet er niet aan denken dat er een plofkraak komt. Mijn vrouw heeft er nu al slapeloze nachten van.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek