Volledig scherm
PREMIUM
De hoofdingang van De Kruisberg. © Jan Ruland van den Brink

Plan voor Prison Escape in De Kruisberg

DOETINCHEM - Er is een plan om een Prison Escape, een spel waarbij uit een gevangenis moet worden ontsnapt, in te richten in het zogenoemde H-gebouw van De Kruisberg in Doetinchem.

Prison Escape is een spel waarbij deelnemers worden opgesloten als gevangenen in een gevangenis en daaruit, aan de hand van opdrachten, moeten ontsnappen.

,,De deelnemers zijn uiteindelijk de held van het verhaal”, zegt Rik Stapelbroek, die samen met zijn zus Rowan de directie vormt van Real Life Gaming, de organisatie achter Prison Escape. Het spel zat twee jaar in de Noordsingelbajes in Rotterdam en zit nu voor het derde jaar in in De Koepel, de voormalige gevangenis in Breda.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Massale vechtpartij in centrum Doetinchem: politiehond grijpt verdachte, agente gewond en vier arrestaties
    UPDATE en VIDEO

    Massale vechtpar­tij in centrum Doetinchem: politie­hond grijpt verdachte, agente gewond en vier arresta­ties

    DOETINCHEM - Een massale vechtpartij in het centrum van Doetinchem heeft afgelopen nacht tussen 3.00 en 4.00 uur voor veel tumult gezorgd. De politie rukte uit met meer dan twintig wagens en zo’n 50 agenten om de knokpartij te beteugelen. Ook twee politiehonden werden ingezet. Een agente raakte lichtgewond doordat op haar werd ingetrapt. Vier mannen zijn opgepakt.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek