Beeltenis van de website van de sekte River of Glory zoals de groepring River of Fullness eerst heette.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeltenis van de website van de sekte River of Glory zoals de groepring River of Fullness eerst heette.

Pleegouders 4-jarig meisje jaren gestalkt door sekteleden: ‘In de ogen van verdachten is iedereen gek’

DOETINCHEM - Het zal je maar overkomen. Je neemt met de beste bedoelingen een pleegkind in huis, om als dank jarenlang belaagd en gestalkt te worden door de natuurlijke ouders en een oma van je pleegdochter. Een Doetinchems stel is dit na zes jaar zo zat dat ze aangifte deden bij de politie.

4 reacties

 • Joris Goedbloed

  1 jaar geleden
  Sekten zijn verboden in NL. Maar ze kunnen vrij hun gang gaan. Er moet een wets wijziging komen dat religieuze instellingen ook belasting plichtig worden. Nu maakt allerlei pluimage gretig gebruik van de mogelijkheden die religie biedt.
 • FTM van den Bouwhuijsen

  1 jaar geleden
  Zo'n naïeve officier van justitie meent kennelijk dat twee maanden voorwaardelijk op die godsdienstwaanzinnigen dusdanige indruk maakt dat zij het stalken zullen staken. Hopelijk ziet de rechter het onnozele van die verwachting in, en besluit hij tot twee jaar onvoorwaardelijk.
 • Jan Beijers

  1 jaar geleden
  Het is diepbedroevend dat het zolang moet duren voordat er hopelijk afdoende maatregelen worden genomen om deze gekken een halt toe te roepen. Als je pleegouderschap overweegt zul je na het lezen van dit bericht nog wel eens extra nadenken.
 • tinus aardsen

  1 jaar geleden
  Zo laat je wel zien dat je schuldig bent! dat kind is niet voor niks geadopteerd, maar goed ook, blijkt wel!!

In samenwerking met indebuurt Doetinchem