Rick ziet zijn reactie achter op het Instagram-account van premier Mark Rutte.
Volledig scherm
PREMIUM
Rick ziet zijn reactie achter op het Instagram-account van premier Mark Rutte. © ANP

Politieteam licht Rick (21) van zijn bed na Instapost dat ‘ministers live op tv moeten worden opgehangen’

Op het Instagramaccount van minister president Rutte bedreigde ene ‘demi.stoutx’ vijf ministers met de dood. Ze wil de kabinetsleden live op televisie laten ophangen. Maar Demi bestaat niet. Achter het nepprofiel school een 21-jarige Doetinchemmer.

4 reacties

 • Theo Cornelissen

  1 maand geleden
  Hoop echt dat hij zeer zwaar bestraft wordt, dit gaat alle porties te buiten. Mening geven mag maar dit slaat werkelijk alles, hoop dat straf zodanig is dat hij over 50 jaar nog spijt heeft.
 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  Met een werkstraf los je niets op. De volgende keer doet hij het weer.
 • J.M. Horst

  1 maand geleden
  In zekere zin triest voor deze kwetsbare Doetinchemmer, als je bedenkt dat een andere Doetinchemmer die voor Forum in de Kamer zit, dit soort van teksten als kamerlid straffeloos mag roepen.
 • Hendrik Horden

  1 maand geleden
  Kwetsbare jongen, maar wel in staat om publieke personen ernstig te bedreigen. Met werkstraf komt verdachte nog relatief goed weg.
 1. Volleybal: Apollo 8 deelt flinke tik uit aan Sliedrecht Sport, Dynamo trekt weer aan langste eind in gemeentelijke derby
  PREMIUM

  Volleybal: Apollo 8 deelt flinke tik uit aan Sliedrecht Sport, Dynamo trekt weer aan langste eind in gemeente­lij­ke derby

  Apollo 8 heeft een belangrijke zege geboekt in de kampioenspoule van de eredivisie. In eigen huis waren de Bornse vrouwen met 3-1 te sterk voor regerend landskampioen Sliedrecht Sport. In de lagere competities won Dynamo Tubbergen de gemeentelijke derby tegen Krekkers, was er een zeldzame thuisnederlaag voor Tornado Geesteren en maakte Webton Hengelo geen fout tegen de hekkensluiter.
  Eibergen, Lichtenvoorde

In samenwerking met indebuurt Doetinchem