Volledig scherm
Beeld van het ‘Recht uit het Hartkeetje’ in 2015. Foto ter illustratie. © theo kock

Recht uit Hart-keetje in Doetinchem levert 53 mille op

DOETINCHEM/ULFT - De actie rond het  Recht uit het Hart-keetje op het Simonsplein in Doetinchem van de  Moeder Teresa Stichting Ulft heeft 52.738 euro opgeleverd voor het goede doel. Het keetje stond voor het tiende jaar in het Doetinchemse centrum. De stichting heeft met de actie zoveel mogelijk aandacht gevestigd op haar werk in Oost-Europa. 

Er waren onder meer optredens  van de koren Inspiration uit Ulft en Janboel uit Gaanderen en enkele zangers en zangeressen. Ook Radio Optimaal FM en Televisie Regio8 kwamen langs in het keetje waar de hele dag veel muziek werd gedraaid. De mobiele studio werd verzorgd door Get A Grip. Vrijwilligers van de Moeder Teresa Stichting Ulft  vertelden passanten over de hulp die de stichting verleent en hun ervaringen in Roemenië.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek