De attractie Pandora van Jacob Straub draait in de wijk Kleintjeskamp in Doetinchem, mét kinderen erin. Op de achtergrond vieren de wijkbewoners feest.
Volledig scherm
PREMIUM
De attractie Pandora van Jacob Straub draait in de wijk Kleintjeskamp in Doetinchem, mét kinderen erin. Op de achtergrond vieren de wijkbewoners feest. © DG

‘Regels die voor iedereen gelden, gelden ook voor Kleintjeskamp’: gemeente reageert op ‘illegale’ kermis

DOETINCHEM - De ‘spontane’ kermis die zaterdag in de Doetinchemse volkswijk Kleintjeskamp werd gehouden, krijgt mogelijk een staartje. De gemeente Doetinchem kwalificeert de kermis in elk geval als ‘illegaal en onwenselijk’. 

8 reacties

 • H. Oostijen

  2 maanden geleden
  Welke regels… zijn er regels daaan! Neu toch sekers. En seker nie als je scheitheb an de euh …. 🤪 bergermeester
 • Peter Galen

  2 maanden geleden
  Donder toch op corona is weg laat gaan bergermeester je houd het niet meer tegen nederland is er klaar mee met al die regels
 • OE Veldkamp

  2 maanden geleden
  Wat een zurigheid weer hier, zolang Jacob er geen 9 miljoen aan heeft verdient, zie ik het als de aardige buurman, die het beste van het noodzakelijke maakt. Zouden jullie ook eens moeten doen. (Attractie moest toch worden opgebouwd voor de keuring)
 • G.J.W Wassink

  2 maanden geleden
  Laat de burgemeester en politie hun tijd aan andere zaken besteden. Hier achteraf veel energie instoppen is verloren tijd. Geef ze een waarschuwing en ga verder met belangrijkere zaken.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  Als men niet 'gelijk' behandeld wordt is het janken en klagen Nu wel, dan ook weer janken en klagen?
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek