Rel om uit fractie gezet SP-raadslid: ‘Hij zei letterlijk: Dan kan ik geen Netflix meer kijken’

DOETINCHEM - Sipke Hubers gaat zelfstandig verder binnen de gemeenteraad van Doetinchem. Maandagavond kreeg het 33-jarige raadslid van de SP tijdens een fractievergadering de vraag of hij zijn zetel wilde inleveren omdat hij in de ogen van de partijleiding niet functioneert. Hubers weigert dat en gaat verder als eenmansfractie. 

39 reacties

 • DeStadswesp

  8 maanden geleden
  heeft hij netflix van de zaak ?
 • Boomer

  8 maanden geleden
  Ik denk dat HB maar eens voor de spiegel moet gaan staan. Verbeter de partij en begin bij jezelf! Hoe anders lopen er zoveel leden weg bij de SP.
 • Erik

  8 maanden geleden
  @Ger Ra: Goedemorgen, dank u, heerlijk geslapen. Die duimpjes omhoog zijn makkelijk te scoren met afgeven op mensen die iets in het openbaar bestuur doen. Dus ik sta niet te kijken van uw ‘succes’, maar gun u dat van harte. On topic: wanneer iemand zijn leven inricht op basis van een inkomen als raadslid van Doetinchem, vind ik dat op zichzelf geen reden om daarmee zijn motivatie, kwaliteiten en discipline af te fakkelen. Er wordt vanaf veilige toetsenborden in mijn ogen teveel zurigheid de wereld ingeslingerd. “Is het waar wat ik zeg? Is het aardig wat ik zeg? Is het Odin dat ik dit zeg?”
 • Ger Ra

  8 maanden geleden
  Het gaat niet over salaris Erik, lees mijn eerste reactie nogmaals en slaap er een nachtje over. Misschien begrijpt u het morgen wel net zoals,veel mensen die er een duimpje omhoog hebben geplaatst.
 • ber

  8 maanden geleden
  Ik begrijp niet dat mensen op zo iemand stemmen...Stem toch gewoon op een degelijke praktiserende christen, die leveren in het algemeen wel..

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

 1. Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'
  Play

  Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'

 2. TERUGKIJKEN | Dit was het landbouwdebat
  Play

  TERUGKIJ­KEN | Dit was het landbouwde­bat

Achterhoek