Volledig scherm
PREMIUM
Het gewonde slachtoffer van de steekpartij in Doetinchem wordt afgevoerd. © Jan Ruland van den Brink

Ruzie tussen jeugdgroepen leidde tot steekpartij in Doetinchem

DOETINCHEM - Het steekincident op het plein bij het Amphionpark op De Veentjes in Doetinchem, waarbij dinsdagmiddag rond 16.45 uur een 17-jarige jongen gewond raakte, was het gevolg van een ruzie tussen twee groepen jongeren. Het slachtoffer werd meerdere keren gestoken, hij raakte gewond aan zijn been, borst en arm, maar is niet in levensgevaar geweest.

De jongen is aanspreekbaar en kan uiterlijk donderdag het ziekenhuis verlaten. Van hem is inmiddels aangifte opgenomen.

Volgens de politie waren er acht jongeren betrokken bij de steekpartij. ,,Er waren groepen rond de dader en rond het slachtoffer”, zegt de Doetinchemse wijkagent Mikel Kleinpenning. ,,Maar het was voor zover wij weten geen massale vechtpartij. We denken dat de steekpartij niet toevallig ontstond maar dat er een toedracht was.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Veel vertraging op N316 in juni: weg naar Zeddam dicht, bij Keijenborg maar één rijstrook open
    PREMIUM

    Veel vertraging op N316 in juni: weg naar Zeddam dicht, bij Keijenborg maar één rijstrook open

    ZEDDAM/ KEIJENBORG - Automobilisten op de provinciale weg N316 van en naar Doetinchem hebben in juni last van werkzaamheden op twee delen van de weg. Het stuk tussen Doetinchem en Zeddam wordt tussen 3 en 14 juni afgesloten voor het het verkeer. De weg wordt opnieuw geasfalteerd, de rotonde bij Zeddam wordt vernieuwd, er wordt gewerkt aan bushaltes en in de berm worden betonstroken aangelegd.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek