Het graf van Sem Vijverberg op De Slangenburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Het graf van Sem Vijverberg op De Slangenburg. © Jan Ruland van den Brink

Schok in omgeving: opgepakte vrouw (39) in zaak vermoorde baby Sem werkt in het onderwijs

met videoDOETINCHEM - De 39-jarige vrouw die mogelijk de moeder is van de in 2006 om het leven gekomen pasgeboren baby Sem Vijverberg is werkzaam in het onderwijs. Dat bevestigen meerdere bronnen aan De Gelderlander. De Doetinchemse vrouw werd vorige week dinsdag aangehouden.

16 reacties

 • H. Hesselink-Hogeweg

  2 weken geleden
  Wat ik mij afvraag is waarom de Gelderlander vrijwel elke dag informatie deelt over de mogelijke moeder maar met geen woord rept over de mogelijke vader terwijl diezelfde Gelderlander een paar maanden geleden meldde dat de anonieme tipgever (die door de politie gezocht wordt) zowel de naam van de moeder als van de vader heeft genoemd. Waarom alleen maar aandacht voor de vrouw in kwestie en niet voor de man.
 • E. Busch

  2 weken geleden
  @H.H-H en @H.W: uw reactie is de enige juiste, oordeel niet en spreek uw steun voor betrokkenen uit. Aan schreeuwers heeft niemand behoefte..
 • H. Hesselink-Hogeweg

  3 weken geleden
  Wat verschrikkelijk, zowel voor de vrouw alsook de familie. Wat zal ze wanhopig zijn geweest. Ik wens haar en de familie heel veel sterkte, dat zullen ze nodig hebben.
 • A Harbeek

  3 weken geleden
  Mede omdat wij niet weten, is mijn advies. Oordeel niet.
 • Jo Lit

  3 weken geleden
  Misschien had ze wel een kloot vent. En schuiven alles af op moeders, maar misschien had ze een partner die het gedaan heft. Waarbij ze onder de knoet zat en geen moer te vertellen had. Oké,je moet altijd voor je kind kiezen . Maar misschien zat ze niet in een normale situatie.. Dat blijkt maar.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem