Volledig scherm
PREMIUM
De dit voorjaar overleden architect Jan Ovink voor het Gelderlanderpand dat hij ontwierp halverwege de jaren vijftig. © Theo Kock

Sloop Gelderlanderpand in Doetinchem begint in november

DOETINCHEM - De sloop van het Gelderlanderpand in de Grutstraat in het uitgaanscentrum van Doetinchem start begin november. Dat zegt mede-eigenaar Rick Hendrixen. ,,We hopen daarmee voor het eind van het jaar klaar te zijn.'' 

De sloop wordt uitgevoerd door saneerder Bergevoet. Er zit onder meer asbest in het pand dat in 1958 werd gebouwd en wordt gerekend tot wederopbouwarchitectuur. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Harde kern Ajax-fans massaal naar Doetinchem om kampioensfeest te vieren, met of zonder wedstrijdkaartje

    Harde kern Ajax-fans massaal naar Doetinchem om kampioens­feest te vieren, met of zonder wedstrijd­kaartje

    Doetinchem moet zich op gaan maken voor een Amsterdamse invasie, als het aan de F-Side ligt, de harde kern van Ajax-supporters. Zij willen daar hun eventuele kampioenschap vieren, ook al hebben ze geen kaartje voor de wedstrijd. Ze vinden dat ze te weinig kaarten krijgen voor de uitwedstrijd tegen De Graafschap en zijn boos dat de wedstrijd is verplaatst. Drie jaar geleden kwamen Ajax-supporters ook hun kampioenschap ‘vieren’, dat ging toen helemaal mis.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek