De gemiddelde leeftijd van patiënten in het zorghotel is de afgelopen maanden flink lager komen te liggen.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemiddelde leeftijd van patiënten in het zorghotel is de afgelopen maanden flink lager komen te liggen. © Jan Ruland van den Brink

Steeds meer jonge mensen met corona in zorghotel Gaanderen: ‘Gemiddelde leeftijd gaat naar beneden’

DOETINCHEM - Het aantal patiënten in het zorghotel in Gaanderen stijgt de afgelopen weken weer licht. Waren het tot enkele weken geleden vooral tachtigplussers, op dit moment worden zelfs vijftigplussers verpleegd met corona. ,,De gemiddelde leeftijd gaat naar beneden”, zegt woordvoerder Arend Pleysier van Sensire.

3 reacties

 • AJ Friedhof

  1 jaar geleden
  Azijnzeikers. Ja. Het is nog steeds onder ons maar dat blijft ook. Ooit nagedacht over alle andere schade door alles maar dicht te houden???? Psychische klachten en alles daaromheen wordt nog groter dadelijk dan deze griep. Heb je zelf al eens beelden gezien dan? Hoe erg is het?
 • frans Wennekes

  1 jaar geleden
  en maar alles los gooien nee het kan wel als je hoort praten schandalig als hun familie lid overkomt dan hoor je ze , snap best wel als je het moeilijk heb met een winkel ,cafe , enz maar als de besmettingen weer oplopen dan hoor je ze niet
 • Walther Liebrand

  1 jaar geleden
  Gelderlander Laat deze mensen die opgenomen zijn eens hun verhaal doen hoe schrijnend dit allemaal is .Dit zal de jongeren ook een beetje de pas op de plaats laten maken en de hulpverleners steunen.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek