Op de hoek van de Energieweg en het Zaagmolenpad is tijdelijk een Albert Heijn gepland.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de hoek van de Energieweg en het Zaagmolenpad is tijdelijk een Albert Heijn gepland. © DG

Supermarktruzie in Doetinchem verder voor rechter: Lidl wil tijdelijke AH voorkomen

DOETINCHEM - De supermarktruzie tussen Lidl en Albert Heijn in Doetinchem wordt voortgezet in de rechtbank. Lidl wil niet dat er een tijdelijke AH komt aan het Zaagmolenpad.

10 reacties

 • Teun Dreug

  1 jaar geleden
  van Bennekom mist de essentie van dit artikel, het gaat niet om de Achterhoek en Liemers. Het gaat om supermarketen. Maar goed, Doetinchem is 100% Achterhoek. Geen twijfel. Opvallend trouwens hoeveel Achterhoekse vlaggen je ziet in het Liemerse Didam. Benieuwd of men deze gaat ruilen voor een Liemersvlag.
 • H. Oostijen

  1 jaar geleden
  Snap geen biet meer van deze discussie. Woon heerlijk in Doetinchem en hoe t verder heet zal me worst zijn. Hoewel, op de kaart van Nederland is t gewoon de Achterhoek. 😄
 • Ronnie Tempel

  1 jaar geleden
  @van Bennekom, belachelijk om Doetinchem te verdelen in Liemers en Achterhoek, je bronnen. Wikipedia geeft weer wat je zelf op geeft zonder onderbouwing en de artikelen uit 2018 zullen ongetwijfeld te maken hebben met enkele liemerianen die denken dat de Liemers groter is dan iedereen denkt, voor mij en velen is alles aan de Doetinchemse kant van het Bergherbos Achterhoek en is dat de grens en niet de Oude ijssel , Doetinchem is gewoon Achterhoek !
 • van Bennekom

  1 jaar geleden
  @ Tankink. De scheidingslijn tussen Achterhoek en Liemers is de Oude IJssel (zie diverse artikelen in de Gelderlander 2018 en Wikipedia. Tot het eind van de 2e wereldoorlog was Doetinchem geheel Achterhoek. Daarna is Doetinchem de Oude IJssel overgestoken en zijn de wijken de Hoop, de Huet en Dichteren gebouwd. Dat is dus Doetinchem Liemers. Ook Liemers zijn Wijnbergen, Wehl en Nieuw Wehl, die later aan Doetinchem zijn toegevoegd.
 • A. Bulten

  1 jaar geleden
  Eindelijk een supermarkt die AH de voet dwars zet. Zouden meer supermarkten en winkelketens moeten doen.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem