Gerrit Jan van Ochten en Jeroen Balemans, tegenstanders van de komst van een tankstation bij natuurgebied De Zumpe, spreken in tijdens de Doetinchemse raad.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerrit Jan van Ochten en Jeroen Balemans, tegenstanders van de komst van een tankstation bij natuurgebied De Zumpe, spreken in tijdens de Doetinchemse raad. © DG

‘Tegenhouden verplaatsing tankstation De Zumpe kost zeker 20.000 euro’

DOETINCHEM - ,,Stop deze rijdende trein", zei Gerrit Jan van Ochten donderdagavond tijdens de beeldvormende raad van de gemeente Doetinchem. Van Ochten sprak in, terwijl hij zich in zijn rug gesteund werd door ongeveer 40 toehoorders. Die zijn net als hij tegen de komst van een tankstation aan de Oostelijke Randweg, grenzend aan natuurgebied De Zumpe. 

6 reacties

 • Ton Boland

  3 jaar geleden
  raad van 5 maart heeft slecht besluit genomen.  3000 handtekeningen blijken van meer belang dan veiligheid in de wijken de Hoop, Wijnbergen en 't Weerdje. Onnadenkend, onbetrouwbaar en zich baserend op ongegronde argumenten, is een ondernemend en afgesproken plan geblokkeerd. De Zumpe is een aardig gebied ,niet meer dan dat. Een landschappelijk ingepast tankstation past prima, maar ja om dat te beseffen zijn verstand en moed nodig.
 • Francis Vries

  3 jaar geleden
  Nu er geen pompstation komt...Hoeft de gemeente  Doetinchem ook geen aan en afvoerweg aan te leggen......dat scheelt veel geld.   
 • Lezeres

  3 jaar geleden
  Waarom rijdt deze trein al...?  De raad moet nog beslissen...en zou het dan niet ook logisch zijn dat de trein dan ook pas gaat rijden? (mits de raad accoord gaat?)  Het lijkt er op dat B en W zich niet zo keurig aan het spoorboekje houden en de treinen te vroeg laten vertrekken...
 • Martijn

  3 jaar geleden
  LPG staat niet in woonwijken en wordt vrijwel niet meer gebruikt. Dat terzijde; ik snap dat er een op deze doorgaande route moet komen, maar dan precies bij de Zumpe...?
 • ArjenHalloo

  3 jaar geleden
  Wenting is toch geen partij in deze meer #verkocht

In samenwerking met indebuurt Doetinchem