Gerrit Jan van Ochten en Jeroen Balemans, tegenstanders van de komst van een tankstation bij natuurgebied De Zumpe, spreken in tijdens de Doetinchemse raad.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerrit Jan van Ochten en Jeroen Balemans, tegenstanders van de komst van een tankstation bij natuurgebied De Zumpe, spreken in tijdens de Doetinchemse raad. © DG

‘Tegenhouden verplaatsing tankstation De Zumpe kost zeker 20.000 euro’

DOETINCHEM - ,,Stop deze rijdende trein", zei Gerrit Jan van Ochten donderdagavond tijdens de beeldvormende raad van de gemeente Doetinchem. Van Ochten sprak in, terwijl hij zich in zijn rug gesteund werd door ongeveer 40 toehoorders. Die zijn net als hij tegen de komst van een tankstation aan de Oostelijke Randweg, grenzend aan natuurgebied De Zumpe. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Gewonnen strijd tegen kanker geeft Peter de Vos laatste duwtje; ‘Ik stop met de politiek’
    PREMIUM
    Vrijdaginterview

    Gewonnen strijd tegen kanker geeft Peter de Vos laatste duwtje; ‘Ik stop met de politiek’

    GAANDEREN - Peter de Vos (59) uit Gaanderen stapt na ruim acht jaar uit de provinciale politiek. De SP-voorman heeft een heftig jaar achter de rug. De strijd tegen kanker heeft de Achterhoeker gewonnen. En toch stopt hij met de politiek. Niet alleen vanwege zijn gezondheid, maar ook omdat hij klaar is met de verharding binnen de politiek. ,,Het is er niet leuker op geworden.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek