Volledig scherm
JV27032019 Doetinchem voetpad Terborgseweg is wel heel erg smal geworden thv de voormalige bruidswinkel, fietspad / Foto : Jan Ruland van den Brink © Jan Ruland van den Brink

Terborgseweg in Doetinchem is weer helemaal open

DOETINCHEM - De Terborgseweg in Doetinchem is weer geopend voor doorgaand verkeer. Alle omleidingsroutes zijn opgeheven en je kunt weer in beide richtingen gebruik maken van de weg. Dat meldt de gemeente.

In september begonnen misschien wel de ingrijpendste wegwerkzaamheden van dit decennium bij het centrum van Doetinchem: operatie Terborgseweg. De wegwerkzaamheden behelsden onder meer het vervangen van het wegdek, het herinrichten van de straat (met onder meer bomen in de middenberm aan de zijde van het centrum en aan de zijde van het station) en het vervangen van de riolering en water- en gasleidingen.

Niet alle ondernemers waren even blij met deze werkzaamheden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek