TERUGLEZEN | Even onrust, maar geen onlusten in de Achterhoek

videoDOETINCHEM/ WINTERSWIJK - De politie stond op scherp, ramen werden dichtgetimmerd en etalages leeggehaald en in Doetinchem was er zelfs een noodbevel van kracht. Allemaal vanwege avondklokrellen met vernielingen en plunderingen, die voor dinsdagavond waren aangekondigd in de Achterhoek.

26 reacties

 • Beau ter Vloot

  2 jaar geleden
  Mooi dat iedereen rustig gebleven is in onze mooie Achterhoek. 👍🏻 Hulde aan Politie, boeren en burgers
 • Jaap De Boer

  2 jaar geleden
  Jarenlange bezuinigingen op alle voorzieningen. Zorg voor ouderen weg gesaneerd. Leraren verdienen niets meer dan een fooi. Marktwerking in de zorg en dus geen verplegend personeel. Cultuur afgeknepen. Bedankt VVD voor deze maatschappij!
 • P.R Pol

  2 jaar geleden
  Het is waarschijnlijk teveel gevraagd van ouders om hun "kroost" thuis te houden. Gezien de leeftijd en het waarschijnlijk thuiswonend zijn wordt hierdoor de groep in ieder geval flink uitgedund. Dit zou handhaven en gerichte acties bevorderen. Dus ouders pak nu gewoon je rol en verantwoordelijkheid. Het is ook jullie wereld!
 • Natuurliefhebber

  2 jaar geleden
  Een paar rare antwoorden hier onder, ik weet niet of je het nieuws volgt? Urk heeft maar 20.000 inwoners, dus heeft niets met het aantal inwoners te maken.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 jaar geleden
  Ik hoop dat de gasten hieronder die zo lacherig doen over dit soort dingen zelf eens aan de beurt zijn. En Joep Meloen, t heeft niks met onvrede te maken, maar met pure hebzucht en niet willen werken voor je geld Dus maar jatten! Straf dat tuig eens echt, niks Halt, niks taakstrafje, want 'hij is nog minderjarig' Die wet is uit de jaren 50, andere tijden Toen waren tieners merendeels nog kinderen, nu denken ze dat ze t mannetje zijn Tijd voor nieuwe wetten! Echte straf dus! moet pijn doen!!
 1. Neem het openbaar vervoer! In Utrecht was dat inderdaad een prima alternatief, hier in de Achterhoek is het overleven
  PREMIUM
  Weg uit het westen
  5

  Neem het openbaar vervoer! In Utrecht was dat inderdaad een prima alterna­tief, hier in de Achterhoek is het overleven

  De baby is inmiddels negen maanden oud en nu al gek van autootjes. Zijn favoriet is oranje en kan praten. ‘Ik ben Ted, een ruige terreinwagen’, klinkt het van onder de uitlaat. Het leek een onschuldig cadeautje, maar inmiddels is heel de familie in de ban van Ted. Na 85 keer op een dag de lijfspreuk toet, toet, auto’s is het vooral de vraag wie als eerste de batterijen eruit gaat halen.
  Doetinchem

In samenwerking met indebuurt Doetinchem